Kundinformation

Svanberg Brodyr startades av Conny Svanberg redan 2003 så mycket som hänt från 2003 och från o med den 1 September 2019 har Sara Sjöberg och Kevin Skoglund, tagit över ägandeskapet till Svanberg Brodyr. Med sitt nya företag Västkustens Tryck & Brodyr AB .

I samband med denna förändring inför vi också en del nya rutiner, sätter ord och siffror på det vi gör varje dag och vi ska också försöka vara tydligare med både rutiner och villkor. Vi vill gärna se det som en kvalitetssäkring av inte bara våra arbeten utan också på hur vi i företaget agerar både mot våra leverantörer och våra kunder. Vårt mål är dock fortfarande vara den bästa samarbetspartnern inom framförallt broderad märkning av textila produkter. 

Vi använder de allmänna leveransvillkor som gäller för branschen tillsammans med några egna villkor kring hur vi vill hantera leveranstider, prissättning, kvalitetsmål m.m. De allmänna villkoren gäller rent juridiskt när inte några andra avtal har slutits mellan oss och våra kunder. 

Vi har också kollektivavtal med GS, facket för skogs-, trä- och grafisk bransch.

Våra egna villkor beskriver bl.a. vilken information vi behöver ha när ni gör en beställning, hur vi beräknar leveranstider, vilka krav vi ställer på original m.m. Här finns de som utskriftsvänlig pdf… 

Branschens allmänna villkor heter: ”ALLMÄNNA LEVERANSVILLKOR FÖR GRAFISKA PRESTATIONER 2010” (ALG 10) och de finns för nerladdning eller utskrift här. (högerklicka och välj ’spara länk som…’ för att ladda ner PDF-filen)

För att läsa och skriva ut pdf-filer på rätt sätt kan du behöva hämta Adobe Reader. Klicka på bilden nedan för att starta.

Get Acrobat Reader web logo

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Mer om kakor.