Nyhetsbrev 1-2016

Till våra kunder.

Då är redan 2016 i full gång och i detta nyhetsbrev vill vi berätta om några av de förändringar vi arbetar med.

ORDERHANTERING

Under våren ska vi utöka våra försök med att mejla ett ordererkännande till er för varje beställning och hoppas kunna arbeta fram rutiner hos oss som får det att fungera. Vi märker dock redan att vi behöver er hjälp…

Det är en ganska stor omställning för oss att vi redan när vi registrerar er order behöver göra det jobb vi tidigare inte gjort förrän ordern var klar och det var tid att fakturera. Det ställer ganska stora krav på oss, liksom på er som gör beställningarna.

På ordererkännandet ser ni förutom det ni har beställt och vad det kostar också en beräknad produktionsdag för beställningen. Den är dock schablonberäknad och kan komma att ändras så snälla, lita inte för mycket på den. Vi hoppas att erfarenheten ska hjälpa oss att bli ganska bra även på det.

Ordererkännandet betraktar vi som preliminärt så om antal brodyrer, antal stygn på brodyren eller något annat ändras så kommer också uppgifterna på ordererkännandet att ändras. Vi ska försöka se till att uppdatera och skicka ut ett nytt om det händer.

För att detta ska fungera är det en förutsättning att ni vid beställningen är tydliga med vad vi ska göra och framförallt hur många artiklar det är. I annat fall kan vi inte göra order förrän godset har kommit till oss och har kontrollerats. Först då kan vi processa order och lägga in den i vår produktionsplanering. Vi vill också hemskt gärna veta om ordern ska hämtas eller skickas (och i så fall också till vilken leveransadress).

PRISFÖRÄNDRINGAR

Vår brodyrprislista är oförändrad men vi har gjort några mindre förändringar i vår tryckprislista. Det ni bör uppmärksamma är att vi har infört samma startkostnad för transfertryck som vi har för brodyr, d.v.s. är det fler än 50 tryck är den oförändrad, 125:- men är det mindre än 50 är den 225:-

Vill ni att vi skickar den nya listan till er är det bara att skicka oss ett mejl.

Vi vill också klargöra att för brodyr på plagg där vi broderar innanför fodret betraktas som svårbroderat/svårramat och tillägg för detta kommer att debiteras enligt prislista. Det gäller dock endast plagg som är förberedda för märkning och därigenom har öppningsbart foder. För brodyrer där vi behöver sprätta upp fodret måste vi lämna offert vid varje tillfälle.

I övrigt känner vi oss laddade och på topp inför en vår/sommarsäsong som förhoppningsvis blir både intensiv, bra och fullständigt underbar.

Hälsningar

Conny & Manica Svanberg

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Mer om kakor.